Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


där planen möts


där horisont
möter vertikal

samlas

det många glömt
och få vill upptäcka




Fri vers av mlc
Läst 278 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-02-21 00:49



Bookmark and Share


    Jane S VIP
Gud vad fyndigt:)
2009-03-04
  > Nästa text
< Föregående

mlc