Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tanken är du

och taggarna på kaktusen jag aldrig gav dig växer inåt
du tar tid utan att du vet om det själv
jag ger dig tid utan att du vet om det
tänker på dig
på vad du gör
och vad du inte gör





Fri vers av colorized
Läst 185 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-12-28 22:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

colorized
colorized

Senast publicerade
tanken är du
igen
* Se alla