Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


SÖTEBRÖDSDAGAR

sötebrödsdagar

som kom och som gick

blommande hagar

och solsken i blick

himmelen är

lika blå nu som då

men allt var enklare

när vi var små

sextiotalsbarnen

välkomna hit

hit till en tid av

slit, flit och nit

kriser och krascher

lågkonjunktur

sörgårdsidyllen

spårade ur

folkhemmets fogar

knakar och gnyr

slut på vårt

bullerbyäventyr

solen är blek och

snålblåsten svår

en dag i taget

snart är det vår!

LARZ GUSTAFSSON   090221




Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 194 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-02-21 17:27



Bookmark and Share


  mare VIP
Bra diktat !!
2009-02-22

  © anakreon VIP
"Jag minns den ljuva tiden
jag minns den som igår..."
(AM Lenngren)
2009-02-21
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP