Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
IIIIIIIIIIIII


när jag var barn var min ögonfärg mycket klarare

särade ben är ett misslyckande.

det vet vilken kvinna som helst.

att få stoppa in en penis mellan någons särade ben är en seger.

det vet vilken man som helst.

och det är det som kallas kärlek.

- det där som är ett kön som gör ont,

som fräter.

sedan kan du tala om hur många stearinljusbefruktade spritzervinskvällar som helst.

fyll upp hur många sargade badkar som helst och knulla dem med badskum, eller laga till en död gris och kalla det mat. du kan faktiskt befläcka vilket slags liv som helst, och kalla det romantik.

du kan ta henne bakifrån och påstå att det är naturligt, att hon gillar det,

att kvinnofrågan inte rör den saken, inte rör era analfrågor, inte rör ert liv.

du kan säga att du äntligen lärt dig den här gången, att du inte är rädd längre, för det vet ju vilken man som helst

att de faktiskt bara är rädda,

och att det är därför de ser den där analfrågan som en seger.

det vet egentligen vilken kvinna som helst

men fortsätter.




Prosa (Prosapoesi) av konstverk
Läst 311 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-02-21 22:22



Bookmark and Share


    sofia flow
Genialiskt och inget kan tilläggas
I vissa stjärtar finns dock bara plats för bajs
2009-03-17
  > Nästa text
< Föregående

konstverk
konstverk