Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


KOMMER ALDRIG MER FRAM

jag kommer aldrig nånsin

att nå fram

för vattnet frös till is på

denna damm

det finns en bur jag aldrig

kommer ur

det finns ett taggtrådsstängsel

och en mur

vi satt och såg ett

intressant program

och det var kvinna - man

vi två, madame

men jag kan aldrig nånsin

komma fram

jag ber till Lejonet

av Juda stam

för det är bara där

jag kommer fram

Han ser min nöd

och känner all min skam

till nådens tron får Guds barn

komma fram

LARZ GUSTAFSSON   090222




Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 184 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-02-22 08:46



Bookmark and Share


  Elaine.S VIP
Uppgivna ord , dessa om att inte nå fram...såna murar
skapar sån kyla.
2009-02-22
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP