http://www.youtube.com/watch?v=Uv392BC95OM&feature=related" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


http://www.youtube.com/watch?v=Uv392BC95OM&feature=related


VIRVLARNA

virvlarna drar ner dig

akta dig för underströmmen

det finns ett nattsvart bråddjupt

i den färgsprakande drömmen

sugs du nedåt finns det

inget stopp på halva vägen

det är uppe eller nere

du har inga mellanlägen

när bollen satts i rullning

tror du kanske den kan stoppas

då är det något föga

realistiskt som du hoppas

som om du släpper in

en hungrig katt i fiskaffären

innan du vet ordet av

förvandlas atmosfären

mörka vatten lockar

med sin vackra, blanka yta

men du är bedragen

om du tror att du ska flyta

virvlarna är starka

de drar dig ner mot botten

sorg och suckan väntar dig

när du väl har nått den

LARZ GUSTAFSSON  22/2   2009




Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 231 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2009-02-22 13:23



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Just därför.
2009-02-22

  Måna N. Berger
But you are Saved!
2009-02-22

    ej medlem längre
Intressant och värdefullt livsråd på vägen... och just din tanke om att det inte går att stoppa på halva vägen är sant. Bra diktat!
2009-02-22

  mare VIP
Så kan det gå och bli om man inte aktar sig !!
2009-02-22

  Night Soul Woman
Vackert skrivet*applåd* Intressanta och tänkvärda bilder.
2009-02-22
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP