"Så skiner åter solen över dessa stackars kräk som i evighet ska minnas sin falskhet och sitt svek" (Mörbyligan)" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


"Så skiner åter solen över dessa stackars kräk som i evighet ska minnas sin falskhet och sitt svek" (Mörbyligan)


JUDAS

förrädaren

förrådde Mästaren

gjorde gemensam sak

med frestaren

nu hånar han de trogna

som står kvar

och skryter med de pengar

som han har

trettio silverpenngar

hans lön

hans fantasifoster

hör inte bön

men han är omtyckt

han är populär

som alla lögnaktiga typer är

LARZ GUSTAFSSON   090222




Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 263 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-02-22 17:02



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Jag har inte pekat ut någon.
Om någon känner sig träffad är det inte mitt problem.
2009-02-22

    Ken Cassel
Menar du inte Björnligan
Jag skojar med dig bara, Larza

Mvh
:)
2009-02-22
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP