Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Så funkar det för mig i varje fall...


Att bli sedd...


För att bli sedd
gäller
det

att kunna
se

andra




Fri vers av Anders Nordlander VIP
Läst 144 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-02-22 19:45



Bookmark and Share


  firefire
Stämmer! Så enkelt och självklart egentligen!
2009-02-26

    Elsmar
Det är sant!
2009-02-23

  jardan
En stor och viktig sanning
2009-02-23

  lodjuret/seglare VIP
elementär cykellogik
den som väl lärt sig trampa rätt...
texten förtjänar att upprepas
tvenne dykarklockor till denna
2009-02-22

  Suzy med punkterna
Dagens sanning!
2009-02-22
  > Nästa text
< Föregående

Anders Nordlander
Anders Nordlander VIP