Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kan vara så här


Vårens haiku

Höstlöven räfsas opp

gör så att

våren sätter fart

090222




Bunden vers (Haiku) av sajo
Läst 186 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-02-22 20:30



Bookmark and Share


  Queen_of_Rain
får mig att le. underbart
2009-03-01

  anita VIP
Mycket bra skriven.
2009-02-23

  Larz Gustafsson VIP
Det förflutna får ge plats för framtiden.
2009-02-22
  > Nästa text
< Föregående

sajo