Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
med pennor, en text av mögelhud, inspirerade till kritiken


Kritik på en text (150) Liksom en bro över blanka vatten







jag har alltid trott att telefonklotter
var en sorts amatörmässig konst
utövad i stundens hetta

nu förstår jag att jag haft fel
hela denna tid

det är helt klart så att mobilen
närapå utraderat konstarten telefonklotter
men amatörmässigt var det aldrig

det var istället så att telefonerandet
lockade fram konstnären i människan
liksom den här sidan lockar fram poeterna




Övriga genrer av lodjuret/seglare VIP
Läst 300 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-02-22 23:52



Bookmark and Share


    Matilda Tinér
härlig text.
Jag blir glad,
hoppas inte det är fel :)
2009-02-23
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP