Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Överkänslig

Förbannade jävla spjut med hullingar som har fastnat i min kropp
Tiden sträcks ut som ett gummiband och bli oändligt
Perspektiven förvrids, raderas och ersätts med nya
Jag iaktar mig själv från en plats inuti mig själv




Fri vers av Mandelhierta
Läst 231 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-02-23 07:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mandelhierta