Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


FÖRTRÖSTANSFULL

Du fyller mig med stillhet

Du fyller mig med frid

Du lyser upp min framtid

som successivt tar vid

Din kärlek som fördriver

den fruktan som jag känt

är kärlek som förbliver

är permanent advent

Du gör vad ingen annan

kan göra eller gjort

Ditt blod som rann på korset

har öppnat himlens port

och när jag kommer hjälplös

tillintetgjord och tom

så är Du Den som tröstar

när andra fäller dom

jag älskar Dig, min Jesus

mitt hjärta tillhör Dig

med villighetens Ande

Du uppehåller mig

i trista trångmålstider

ser jag ett dukat bord

oasen mitt i öknen

Ditt trösterika Ord

Din närvaro som helar

Ditt bröd som mättar mig

ger mig aptit på livet

gör att jag älskar Dig

LARZ GUSTAFSSON    090223




Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 317 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-02-23 11:01



Bookmark and Share


  Marie Å
Fint och förtröstansfullt........
2009-02-23

    Tea Alex
Åh de två sista raderna var finast!
2009-02-23

  Larz Gustafsson VIP
Bara om vi låter den.
2009-02-23

  Lotti
kärlek ah ja den gör en massa med oss.....:-)
2009-02-23

  mare VIP
Fantastiskt bra, du skriver igen med glöd.......
2009-02-23
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP