Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ja-a...vad säger man??


Giraff i min trädgård

Min giraff hade en lång vacker hals.
Den bodde i min trädgård.
Men en dag sprang den ut mot friheten,
Den sprang rakt mot en elkabel utanför.
Det blixtrade så vackert, den lös upp innan den dog.




Fri vers av dubbelmjau
Läst 234 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-02-23 18:23



Bookmark and Share


  Joe Hank
Jaa va faan säger man.....haha
2009-03-11
  > Nästa text
< Föregående

dubbelmjau