Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hela jag fylld av nya ord på min semester


Till ljudet av havet

Till ljudet av havet sluter jag
mina ögon

Till ljudet av havet hämtar man
ny kraft

Till ljudet av havet njuter jag
tillsammans med min älskade vän

Till ljudet av havet skulle jag
vilja komponera en sång

Till ljudet av havet finner jag poesins
ord

Till ljudet av havet inser jag att
vatten hör till livet

090131




Fri vers av sajo
Läst 180 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-02-23 18:33



Bookmark and Share


  Susanne Ljung Adriansson VIP
Ljudet av havet - det var länge sen man hörde - det här får mig att börja längta efter att höra det igen...
2009-02-23
  > Nästa text
< Föregående

sajo