Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Meningslöst rim


1979

Ve och fasa
Verklighet blir dikt
Med thinnertrasa




Fri vers av Mandelhierta
Läst 228 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-02-23 23:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mandelhierta