Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
-Pappa, jag vill ha en häst. Säg att jag får en häst, pappa. -Det kan du hoppa upp och sätta dig på...


Något litet om sex IV (se till att undvika den här sortens texter)






Att älska hela
natten är ett
kärt besvär i

sjätte timmen, om
man börjar bli
kär sådär bortåt

(S)pöktimmen till…




Övriga genrer av lodjuret/seglare VIP
Läst 273 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-02-23 23:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP