Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Så här var det en härlig känsla i kroppen


S-ord vid havet

Semester

Solvärme

Sandstrand

Segelbåt

Saltvatten

Söderut

Siesta

Sandaler

Solstol

Solskyddsfaktor

Solhatt

Skugga

Stressbefriat

Surfingbräda

Tack av att jag har fått njuta av allt detta
tillsammans med min älskade vän




Fri vers av sajo
Läst 189 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-02-24 07:50



Bookmark and Share


  Fånga dagen
Vad underbart du måste ha haft blir avis på dig nu :)
bodde ni bra ?
besökte ni vintersol eller mar y sol
en vän till mig är där nu i 4 veckor på vintersol i los christianos
kram ak
2009-02-24
  > Nästa text
< Föregående

sajo