Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Höstkänslor

Bär ner dina saker i källaren
och göm dom så långt in det går
Bevara dina vackra minnen
och badda med tröst dina sår

Låt sommaren sakta förtvina
Ingenting du kan göra nåt åt
Blunda och se det vackra
genom ögon som bränner av gråt




Fri vers av den där Sulan
Läst 259 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-02-25 10:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

den där Sulan
den där Sulan