Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Helgvete

Det osar purgatorium
Helgens synder dröjer sig kvar
Klättrar som kättare på väggen
Det osar purgatorium
Retsamma dofter
Ett varningens finger
Det osar purgatorium
I min lägenhet




Fri vers av Mandelhierta
Läst 289 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-02-24 11:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mandelhierta