Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kallt stål

Det kalla meningslösa stålet
banar väg genom det varma meningsfulla köttet
muskler och senor ger vika
böjer sig under dess obevekliga kraft
ett darrande ögonblick
nu mörker
förevigt




Fri vers av Mandelhierta
Läst 225 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-02-24 12:26



Bookmark and Share


    Mandelhierta
Usch då, detta låter ju hemskt. Inte kan välan jag ha skrivit detta?
2009-02-24
  > Nästa text
< Föregående

Mandelhierta