Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Frågeställningen, den sexuellt överförda form av position vilken framkallar häpna uttryck i ansiktet på envar deltagare. Före, under och efter tävlan.


Van föreställning




Det råder skilda meningar
om hur att definiera pornografi.

Dels går det rykten om
att våldspornografi är
så kallat ’förhärligande’ av våld.

Medan uppfattningen
om sexuell pornografi
skulle vara ’förfulande’ av nakenheten
vilken blir ful om den låter sig avbildas
per film, foto, teckning, målning
klotter, grafitti etc.

Om man däremot fotograferar en häst
eller en naken sten så förblir hästen eller stenen
vad det var innan, om än förevigadt till bild.

Olycklig pornografi skulle kunna vara
onödigt nära möte mellan dessförinnan
ett eller flera framförda fordon
på samma vägsträcka.

Nakna delar av metall med mera
som tjänar till att förfula vägens sträckning
mot hur den var tänkt att vara
före diverse förfulande olyckor.




Övriga genrer av lodjuret/seglare VIP
Läst 225 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-02-24 13:03



Bookmark and Share


  Ronny Berk
en naken sten framkallar hårda bilder, en naken kropp framkallar mjuka ...eller ! filosofiskt textat...
2009-02-24

    J.Brodin
En tanke värd att underhålla och vårda.
Fenomenalt bra skrivet.
2009-02-24
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP