Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om livet hade haft mening

Ligger och funderar
på outgrundliga planen

Men det är något som mig konfunderar
Det är något som inte stämmer

Vem var det som kom först
Vem tänder livet bränder

Jag släcker min kunskapstörst
jag ser på mina darrande händer

en dator har mening

skolan fyller en mening

pengar har en mening

men om livet hade en mening skulle det vara meningslöst!!!!!

När jag insåg detta
mina händers darrande upphör
en sten föll från mitt hjärta
Det spelar ingen roll vad jag gör.......




Fri vers av Motu681
Läst 175 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-02-24 14:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Motu681