Jesus har sagt att de som vill stå för Honom skall bli hatade för Hans namns skull. Förföljelse är ett av Bibelns löften. Ingen framgångsteologi direkt, men sanningen." />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Jesus har sagt att de som vill stå för Honom skall bli hatade för Hans namns skull. Förföljelse är ett av Bibelns löften. Ingen framgångsteologi direkt, men sanningen.


UTSTÖTT MEN I GOTT SÄLLSKAP

ingen blir profet i sitt eget hem

den läxan har jag lärt mig

varje gång jag gripits av helig eld

som flammat och förtärt mig

ingen blir profet i sitt eget hem

eller i den egna staden

isebels demoner går till attack

stormar fram bakom fasaden

ingen applåderar väl sanningen

man säger "det är ett hårt tal"

inget irriterar som himmelen

för vissa blir det ett svårt val

människan vill själv bli sin egen gud

och leva sitt liv i smutsen

därför kör man huvudet djupt i dyn

gör gemensam sak med strutsen

LARZ GUSTAFSSON   090224




Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 245 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-02-24 16:58



Bookmark and Share


  L-G
Äiiijmeen
2009-02-25

  Måna N. Berger
Då är jag väl "smutsig" i dina ögon då, men inte i mina egna.
2009-02-24

  Larz Gustafsson VIP
Nej. Det finns bara ett sätt.
2009-02-24

  Måna N. Berger
Jag lever inte mitt liv "i smutsen", inte ens om de som anser sig själva rena kastar skit på mig. Det finns mer än ett sätt att kämpa för ett värdigt liv.
2009-02-24

    Tea Alex
Jättebra! heja!
2009-02-24

  Maria Natasja
Peace Mannen!:)
2009-02-24
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP