Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om någon dag kanske det blir så här


Haiku 24/2

våraning

katternas olika stämmor höres

i nymånens sken






Bunden vers (Haiku) av sajo
Läst 730 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-02-24 17:54



Bookmark and Share


  Minkki VIP
bilden för mig direkt till en dag i Hayle
haikun jamar fint
2011-05-31

  anita VIP
Hur bra skriven som helst.
2009-02-24
  > Nästa text
< Föregående

sajo