"Nu är jag på väg till himlens land. Frälst jag är. Jesus har gripit min hand."" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


"Nu är jag på väg till himlens land. Frälst jag är. Jesus har gripit min hand."


OCH HIMLEN DÄRTILL

smaka på livet
du vill genast ha mer
spräng första gränsen
och du vill spränga fler
satsa på hästen
som är vit liksom snö
strunta i resten
låt det dödsdömda dö

här finns allt det där jag drömt om
allt det där och mycket mer
allt jag talat varmt och ömt om
mer än blotta ögat ser
här finns sällan sedda färger
väggarna har slagits ut
här skiljs ben från själva märgen
här tar torftigheten slut

livet ger mersmak
det är tillåten frukt
njut av dess väldoft
glöm fabrikernas lukt
detta är gratis
och betalt med Hans blod
glöm småpotatis
och var fältslagen stod

ett störande inslag
i öknen ni har
är denna oas med
dess källa så klar
ni föredrar törsten
den söker ni släcka
med fel sorters vätska
en gång varje vecka
den uslaste brunnen
den grönaste skylten
de bittraste bären
den suraste sylten

LARZ GUSTAFSSON







Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 414 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-02-24 19:47



Bookmark and Share


  mare VIP
Härligt Larz !!
2009-02-25
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP