Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En tjej som du

Väckarklockans signal tjuter i mina öron
Tränger in i mina drömmar
Färgar allt svart

Jag kliver upp och tvättar sömnen ur ansiktet
Byter pyjamasen mot the latest fashion
Och målar mig själv söt och glad

På vägen till skolan trippar jag i mina klackar
För jag har sett att alla andra gör det

På lektionen jobbar jag slappt och pratar flitigt
Jag skrattar åt samma dåliga skämt som alltid
Lyssnar på de viktiga personerna
Ignorerar de med omoderna frisyrer

På min tallrik ligger lika lite mat som på din
Jag klagar över den konstiga konsistensen
Den gråa färgen och den äckliga smaklösa smaken

Efter skolan går jag omkring i affärer
Med skolans såkallade elit
Köper kläder trots att garderoben är full

Slutar upp på samma café som alltid
Dricker latte som smakar äckligt
Och äter minimala bakelser med sked

Hemma samlas läxorna på hög
Jag petar i dagens middag
Och gör fransk manikyr

Stupar i säng vid tolv
När kvällens MSN-konversationer tagit slut

Väckarklockans signal tjuter i mina öron
Tränger in i mina drömmar
Färgar allt svart




Fri vers av Littlesunshine
Läst 187 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-02-24 20:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Littlesunshine
Littlesunshine