Efterföljelse. Vad är det? Lärjungaskap. Vad handlar det om? Att flumma runt i sin egen dröm- och fantasivärld? Knappast! Jesus sade: "Följ MIG!"

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Efterföljelse. Vad är det? Lärjungaskap. Vad handlar det om? Att flumma runt i sin egen dröm- och fantasivärld? Knappast! Jesus sade: "Följ MIG!"




VILLKOR

 

Han har delat våra villkor

men frälser oss på Sina villkor

om vi vill

Han blev ett med all vår smärta

Han bar vår ångest i Sitt hjärta

mer därtill

Han kan läsa oss som böcker

så låt oss bli Hans händer, fötter

i vårt land

det är dig Han vill använda

det är dig som Han vill sända

satt i brand

Han är Fridsfurste och Herre

och Han är räddningen för sverige

för vår värld

låt en himmelsk eld få brinna

låt försoffningen försvinna

bli förtärd!

Han har offrat allt för alla

och jag kan höra Honom kalla

från Sin tron

Han sänder var och en Sin hälsning

det finns befrielse och frälsning

genom tron

LARZ GUSTAFSSON 090225




Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 172 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-02-25 07:13



Bookmark and Share


  Marie Å
Fastnade precis som Josanilla för "om vi vill" och vill vi... vilken möjlighet....
2009-02-27

  Elaine.S VIP
Det finns en huvudfråga som du har med i det du skriver och det är de mycket viktiga orden "om vi vill". För alla har ett val och om det berättar du!!
2009-02-25

  mare VIP
Mycket bra !!
2009-02-25

  En strimma av guld
Oavsett hur tron är för oss och hur vi "använder" (kom inte på bättre uttryck) tron så är den en styrka och trygghet när det "stormar" ute eller inom oss själva.

"Han sänder var och en Sin hälsning

det finns befrielse och frälsning

genom tron"
2009-02-25
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP