Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vårens känslor

Ljuset har återvänt

Talgoxen låter så glad i den
kala björken

Tulpaner står i en fin vas
gjord av Orrefors glas

Cerat på läppar och nivea
på kinden

Uteaktiviteterna börjar öka jag
njuter då jag ser några som
sitter på isen och pimplar

Det droppar från istappar och
skvalar i stuprännan

Solens varma strålar tär på
en snödriva

det är då poeterna om vårens
känslor vill skriva

090225




Fri vers av sajo
Läst 181 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-02-25 19:39



Bookmark and Share


  LassO
va fridens dar, visserligen töväder men en himla massa snö, allt har kommit denna vecka...
2009-02-25
  > Nästa text
< Föregående

sajo