Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bara Ord


och smileyn på min vägg är en karikatyr av muhammed

vad ska ni göra åt saken
om jag har en bild av en snubbe med snedlugg och liten mustasch
och väljer att kalla honom för muhammed
så är det mitt val

vad ska ni göra?
flyga ett plan in i arslet på mig?

om jag ritar en smiley och kallar den för snobben
eller något annat
så är det mitt val

ni borde prova
att tänka själva
att släppa doktrinen
om ni nu vet vad det betyder

ni borde sluta
låta er indoktrineras
generation efter generation

ni borde vakna
ta en lungfull luft av Sverige
och se livet för vad det är




Fri vers av BaraOrd
Läst 263 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-02-25 23:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

BaraOrd