Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bara Ord


in vino veritas... eller?

och om man ska tro på "in vino veritas"
så var det väl just då jag var som mest öppen

inte när jag stod naken framför dig, alltså
utan när jag var som mest full

i vinet; sanningen
eller hur?

när jag svor åt dig, och svingade vilt omkring mig
när jag ljög om allt om allt jag visste

säg mig
kan det vara sanning
när man mår så dåligt dagen efter?

vad jag gav till dig den natten
i form av kött och blod och
diverse
var inte jag

men du tror mig inte
jag har lämnat mitt intryck

och när vinet blev sanningen

när vi ångrat oss




Fri vers av BaraOrd
Läst 294 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-02-26 01:30



Bookmark and Share


  peter markurth
fragmentariskt..
2009-02-26
  > Nästa text
< Föregående

BaraOrd