Jag tror på Bibeln, Guds Eget Ord. Det kommer att bestå när allt annat förgås. Himmel och jord skall nämligen förgås. Jesu blod är värdebeständigt och renar den som tror från synd." />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Jag tror på Bibeln, Guds Eget Ord. Det kommer att bestå när allt annat förgås. Himmel och jord skall nämligen förgås. Jesu blod är värdebeständigt och renar den som tror från synd.


I BEGYNNELSEN VAR...


skyar över sätra
skyar över stan
ingen solskenshimmel
regnat hela dan
regn i moln och byar
skymmer solens ljus
regn i tunga skyar
över äng och hus

skyarna ska skingras
tvivlen likaså
jorden ska föryngras
Ordet säger så
som två plus två är fyra
och ett plus ett är två
kanhända att vi tvivlar
men Ordet ska bestå

mörker över jorden
det är midnattstid
vilsna mänskohorden
finner ingen frid
mörker övertäcker
rike och nation
endast nåden räcker
för vår situation

mörkret ska skingras
tvivlen likaså
jorden ska föryngras
Ordet säger så
som två plus två är fyra
och ett plus ett är två
kan jag som tror bedyra
att Ordet ska bestå

LARZ GUSTAFSSON 970614-15
Matteus 24:35; Johannes 1:1




Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 234 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-02-26 06:53



Bookmark and Share


    ej medlem längre
skyarna ska skingras... fina rader här du fått till...
2009-03-04

  Marie Å
Härliga rader....
2009-02-27

  mare VIP
Underbart !!!
2009-02-27
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP