Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skönt med en bänk att sitta på


Bänkar längs med strandpromenaden

Längs med strandpromenaden som vi
följer varje dag jag och min vän
finns det bänkar

bänkar där man kan sitta och vila
sina trötta ben

bänkar där man sitter och läser en
tidning eller bok

bänkar där man kan sitta och iakttaga
havet det skimrande blå

bänkar där olika kulturer samsas och
säger Hej på olika språk

bänkarna är till för den som vill sitta
en stund och det finns alltid plats

ett uttryck som jag tagit fasta på
är

finns det hjärterum så finns det stjärterum

090204




Fri vers av sajo
Läst 218 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-02-26 07:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

sajo