Guds folk komme aldrig att vara inställsamma, fjäskande och smickrande. Man kan inte vara Guds och världens vän eller tjäna två herrar samtidigt. Pro veritate!

Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Guds folk komme aldrig att vara inställsamma, fjäskande och smickrande. Man kan inte vara Guds och världens vän eller tjäna två herrar samtidigt. Pro veritate!

MOTSPÄNSTIGA

 

motspänstiga kommer alltid att finnas

vi böjer aldrig knä för baal

motspänstiga kommer aldrig att trivas

i ytlighetens karneval

oss kan man slå och kasta till lejon

sanningen triumferar dock

motspänstiga kommer alltid att finnas

kommer det kanske som en chock...?

Jesus är Herre, Konungars Konung

Han är min högsta auktoritet

Hans folk kan satan aldrig få bukt med

fast han far fram på denna planet

den enda enhet som vi vill tro på

är Andens enhet med fridens band

en syskonskara, blodsköpt och renad

en helig eld och hjärtan i brand

 

LARZ GUSTAFSSON 090226




Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 192 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-02-26 07:51



Bookmark and Share


  mare VIP
Här flödar orden, härligt.........
2009-02-27

  Ksenia
Oh yeah. fortsätt att stå på dig. Det leder världen till utvecklingen
2009-02-26
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP