Tack, Kseni för inspirationen!!" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Tack, Kseni för inspirationen!!


TORSDAGSPRINSESSAN

 

torsdagsprinsessan

vinglar i vimlet

bambi på hal is

sprayade hjässan

minglar i stimmet

mitt i kaos och kris

starkt parfymerad

ganska hårt sminkad

tuggar bubbelgum

rädd att bli ensam

rädd för att stinka

lämnar hon sitt rum

allting är rosa

drömmarna, molnen

läppstift och musik

inuti skriker

oläkta såren

döljs av cool mimik

torsdagsprinsessan

redo för kvällen

korsar ben i hörn

pappas prinsessa

blir till rebellen

utan nallebjörn

LARZ GUSTAFSSON 090226




Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 251 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-02-26 17:11



Bookmark and Share


  Elaine.S VIP
Såna där prinsessor sveper förbi en ibland och har man en dotter så dyker frågan upp om när det är dags. De tre sista raderna belyser en annan fråga...om vem man är och vem alla andra tror att man är, eller hoppas att man är!! Bra skrivet...
2009-02-28
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP