Min Jesus lever. Därför vill jag leva. Min Jesus lever. Därför är jag trygg." />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Min Jesus lever. Därför vill jag leva. Min Jesus lever. Därför är jag trygg.


VATTENGLASET

Tack, Marlene Tyrell för inspiration!


det kan storma
även här i vattenglaset
man kan vara
ensam mitt i barnkalaset
som om den som
borde bry sig inte gör det
så till vem ska man då ty sig?
och vad har man för det?
skvimpar över kanten
skvätter, stänker
strävar mot den blå atlanten
den som blänker
längtan till en tropisk bris
på stilla havet
utan mina trånga skor
så läker skavet
inget tjat om solnedgång
och kokos palmer
bara havets egen frihetssång
och himlens psalmer

LARZ GUSTAFSSON

080816




Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 442 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-02-26 17:46



Bookmark and Share


  mare VIP
Bra, och gillar verkligen ``bara havets egen frihetssång``
2009-02-27

  Elaine.S VIP
Den här var helt enkelt underbar, lättsam , fartfylld med en bris av tro!!
2009-02-26
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP