" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 





I DIN FAMN


jag finns i Din famn
oavsett vad som händer
och inget kan skilja oss åt
mitt sikte är inställt
på glashavets stränder
dit styr Du min bräckliga båt
Du har aldrig lovat
seglats utan grynnor
men lotsar min båt med Din hand
med vinden i seglen
tills den dag jag hinner
till himmelens solljusa strand
Du bor i mitt hjärta
där jag släppte in dig
en höstdag då allt kändes fel
ja, allt utom detta
att vända sig till Dig
i bön för att kunna bli hel
tron vilar
tron verkar
tron kämpar och lider
men tron triumferar till sist
i Golgata skyddsrum
i farliga tider
så lider min själ ingen brist

LARZ GUSTAFSSON 13/5 2008




Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 235 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-02-26 18:33



Bookmark and Share


  mare VIP
Härliga rader ....min själ lider ingen brist, underbart ....
2009-02-27

  Elaine.S VIP
Funderade lite över orden under bilden för de stämde inte med orden i dikten.

Du skriver med brinnande intensitet!!
2009-02-26

  Redeemer
Vackert och sant om vår trofasta Gud!
2009-02-26

  Vinkelns
Wow, bra bild! Gillar också att texten har nästan något hotfullt över sig. Gränsen varm - het.
2009-02-26

  Anna-Malin
Vackert.
2009-02-26

  friheten
Vacker skriven
2009-02-26

  Anna Hägglund
Gillart! fint skrivet.. gillar raderna:

"en höstdag då allt kändes fel
ja, allt utom detta
att vända sig till Dig
i bön för att kunna bli hel"

Du verkar så otroligt stark! :)
Kram
2009-02-26
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP