Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dansaren

Hon dansade in i ditt liv
Snurrandes med spottande huvud
Vid första anblicken var du fast

Hon rör kroppen i perfekt harmoni
Musklerna spänner sig och slappnar av
Håret kastas bakåt i en snabb rörelse

Hon trotsar luftens motstånd i en hög grand jeté
En perfekt båge och ett mjukt avslut
I plié

Hon glider fram över golvet med nästintill osynliga steg
Du betraktar hennes lätthet och smidighet
Hon fyller din själ med en passionerad tomhet
Men dina ögon glädjs

Hon dansade in i ditt liv
Händerna i en mjuk båge över huvudet
Vid första anblicken var du fast

Den slanka kroppen som utövar magi
De gråa ögon som uttrycker allt
Som kroppens rörelser inte förmår
Det blanka håret som flyger åt alla håll
Som förlänger kroppens rörelser


Hon dansade in i ditt liv
Med stolt hållning och självsäkert leende
Vid första anblicken var du fast


Hon dansade sig till ditt hjärta
Vid första anblicken var du fast




Fri vers av Littlesunshine
Läst 225 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-02-26 22:42



Bookmark and Share


    naught
jättefint! skirt och mäktigt, lite som en fågel.
2009-03-01
  > Nästa text
< Föregående

Littlesunshine
Littlesunshine