Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Döden kommer!




Livet är kommen, döden är nära!
Stig fram, stanna inte där..
Fortsätt innan döden kommer.






Fri vers av Annnsi
Läst 619 gånger
Publicerad 2005-09-05 22:02



Bookmark and Share


  Mallizzz
Fint skrivet, även om jag inte riktigt förstår innebörden..... ;)
2005-09-11
  > Nästa text
< Föregående

Annnsi
Annnsi