Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förlåt!



Vi båda var vilsna, två vilsna själar på jakt efter någon
Vi fann varandra och vi tydde starkt till varandra
Med tidens gång så upptäckte vi brister
Saker började klarna och allt blev bara fel

Vi sa mycket som inte borde ha sakt
För vi sårade varandra mycket, på ett eller annat sätt
Jag vet inte om vi någonsin kommer att kunna återställa allt
Jag hoppas det på det på ett eller annat sätt




Fri vers av Annnsi
Läst 407 gånger
Publicerad 2005-09-05 22:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Annnsi
Annnsi