Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Helt underbart säger jag


Fiskaren 8/2-09

Vid havet sitter jag på en bänk
och njuter av dagen som tagit
fart

Några människor har redan börjat
vandra efter strandpromenaden för
att finna den rätta platsen för
sol och bad eller att bara umgås
med sina vänner

Det är verkligen helt underbart

Plötsligt längst ut på en stenbelagd
pir ser jag en fiskare med sitt spö,
det verkar som han får ha tålamod

solen börjar skymmas av ett stort moln
så jag och min vän beslutar oss för att
vandra till en marknad i närheten

fiskaren står ännu kvar för att vänta
på sin fångst men han ser ut att njuta
av lugnet som havet honom ger




Fri vers av sajo
Läst 147 gånger
Publicerad 2009-02-27 07:34



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Som TT Reuter sjöng: "Jag önskar jag var den grekiske fiskaren"
2009-02-27
  > Nästa text
< Föregående

sajo