Musik: Larz Gustafsson" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Musik: Larz Gustafsson


VILJANS TRIUMF

att offra sig för sakens skull

det är ett ädelt mål

men om du ej ska slås omkull

krävs vilja utav stål

och lockas du av sådant som

du borde låta bli

så finns det bara en väg ut -

det är att slå sig fri

det talas vitt och brett om att

få göra som man vill

men vill man komma någon vart

så får man bjuda till

för framgång kräver offer

du kan bara nå ditt mål

om du blir värsta proffset

med en vilja gjord av stål

nu visar bror & syster duktig

vad man duger till

man visar sina framfötter

man vet ju vad man vill

till skillnad från oss håglösa

som bara driver runt

som skriver poesi och pratar pop

och annat strunt

förlorare och vinnare

kontrasten är så stor

man säger ju att nöden

är uppfinningarnas mor

på så sätt kan de starkaste

ta initiativ

behålla det och skapa sig

ett rikt och roligt liv

men välfärdssveriges paria

får 65%

av tidigare inkomst

därutöver ej en cent

så går det när man inte

orkar lägga på ett kol

och hänga på eliten

som har viljor utav stål

LARZ GUSTAFSSON   090227




Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 232 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-02-27 17:05



Bookmark and Share


  UllaBritta
Hej Lars. Jag brukar göra långa kommentarer men den till dej blir kort. Du har fångat allt allt på ett bräde. Jag kan bara säga att allt stämmer till punkt och pricka. Mycket bra, och med all säkerhet har jag inte offrat mig för sakens skull.
2009-02-28

  Elaine.S VIP
Ibland hjälper det inte att man gör sitt bästa, det blir aldrig gott nog...så känns dina ord för mig och de har en intensiv ton
2009-02-28

  Lotti
ja sant innan var jag där och slet nu finns ingen drivkraft alls för att gå tillbaka till ett hektiskt liv. Ingen kraft trots de 65 % :-)
2009-02-27
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP