Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dagarna rusar och livet med dem

Dagarna rusar och livet med dem...

Måne och sol går upp och ner i en jojos takt

Finns det en broms?
eller är det bara att åka med i den rasande fart?

Riskerar nog "böter för fortkörning"
och ibland känns det som jag kan få "indraget liv"
om jag inte slutar stressa eller slår ner på takten




Övriga genrer av Therés
Läst 247 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-02-28 12:53



Bookmark and Share


    Stella Stol
Ja, hur bromsa i livet med alla tusen och åter tusen krav...
2009-03-06

  gunillago
Låter som om "väggen" kommer allt närmare...
2009-02-28

    Maria Malm
"Böter" för fortkörning av livet kan man få betala på olika sätt.
2009-02-28
  > Nästa text
< Föregående

Therés
Therés

Mina favoriter
Klockan
Kom alla troll!