Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

-.Våren Har Med Sig Kärlek.-

Liksom hösten tar med sig kyla
Tar våren med sig kärlek

Den kommer in i mitt liv
Som vårens första blomknopp

<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3
<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3




Fri vers av Nasselina
Läst 309 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-02-28 14:29



Bookmark and Share


  Eaglemountains VIP
Så mycket kloka ord i denna fina skrivna dikt om kärleken.
2009-02-28

    ej medlem längre
Fint skrivet!
2009-02-28
  > Nästa text
< Föregående

Nasselina
Nasselina