Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


SHORT

everyone is significant

but very few realize it

everyon wonders

why we´re here

but very few advertise it

life goes on

but it won´t last long

life is short

like a punk rock song

LARZ GUSTAFSSON   28/2 2009




Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 215 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-02-28 19:39



Bookmark and Share


  mare VIP
Verkligen, ``Soon and very soon we are going to see the King !! ``
2009-03-01

  firefire
Detta verk skulle helt enkelt kunna bli en punksång,kanske med ditt gamla gäng Bisex,eller vad de nu hette!? Snyggt och kort,precis som de kära gamla slagdängorna från slutet av 70 och framåt...
2009-02-28

  Yrre VIP
Jupp livet är en sång. En härlig engelsk (även om jag av princip aldrig svarar på engelska dikter) Dikt. Tack.
2009-02-28

  Mats Henricson
The truth, the whole truth and nothing but the truth !
2009-02-28
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP