Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

...and it kills me!

Jag känner nåt för dig
and it kills me!

Jag tror inte att du känner nåt för mig...
and it kills me!

Kärleken sviker mig...igen
and it kills me!





Övriga genrer av libera me
Läst 259 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-03-01 00:12



Bookmark and Share


    Nicklas VIP
Det är lätt att tänka och tro i dem banorna, och nog kan bara tanken ta kål på en...

Men jag får väl säga att jag hoppas att det du tror inte stämmer i det här fallet!
2009-03-01
  > Nästa text
< Föregående

libera me
libera me