Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

JagÄlskarHansHänder

JagÄlskarHansHänder-JagÄlskarHansHänder-
JagÄlskarHansHänder-JagÄlskarHansHänder-



Men jag kommer aldrig mer
få hålla hans hand i min.

Eller stryka mina fingrar
längs hans livslinjer
i handflatan.

Det där med händer är underligt.

Dom kan var så otroligt vackra,
men också göra fruktansvärt ont.

Det är underligt med händer.

Men en sak är säker.



JagÄlskarHansHänder-JagÄlskarHansHänder-
JagÄlskarHansHänder-JagÄlskarHansHänder-




Fri vers av Liiinahw
Läst 307 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-03-01 15:13



Bookmark and Share


  Missi VIP
Jag var bara tvungen att klicka mig in på denna. Händer är det första jag tittar på när jag träffar en kille.
Det är något speciellt med händer.
Fint skrivet
2009-03-01
  > Nästa text
< Föregående

Liiinahw