Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
fångade detta på bild!


Tack moder jord för att du skapar!








Naturens tid skapar

vädret skulpterar

årstidens element masserar.

Signerar gör våra ögon

utställningen är moder jord.






Fri vers av leonardo1981
Läst 387 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-03-01 21:43



Bookmark and Share


  Jazz-75
Såna dagar är fina...då moder jord bjuder på sig...Älskar bilden till texten och hur de hör ihop.
2009-03-01

  greajt
det är det som gör så att allting fungerar , typ
2009-03-01
  > Nästa text
< Föregående

leonardo1981
leonardo1981