Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Istället för diskotek vi njöt av detta


Kanarisk musik

Havet bjuder på underbar musik under
dagen, kvällen och natten då vågorna
sköljer in över land

En stilla havsbris skapar musik
likt flöjtens toner

Koltrasten håller sin underbara
serenad bland palmernas blad
både morgon och kväll, det gör mig
och min vän glad

Under nattens timmar kan man få
höra syrsans sång

all denna vackra kanariska musik nu inom
mig jag spar

090213




Fri vers av sajo
Läst 173 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-03-02 21:02



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Så nära Afrika...
2009-03-02
  > Nästa text
< Föregående

sajo