Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I resten av mitt liv

FÖRÄNDRING

hoppet jublar

men fötterna snubblar

VILJAN

är stark

men jag kan inte springa

FÖRSÖKER

men dras till gamla stigar

vill bli

FRI

men jag har inte nyckeln




Fri vers av ERIKA:)
Läst 150 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-03-02 22:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ERIKA:)