Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Efterklok

Vad ska man säga
Gjort är gjort
Ett förlåt kanske, ett ynkligt och skamset förlåt
Patetisk, jag känner mig så jävla patetisk
Hur tänkte jag, hur kunde tanken bli till gärning
Tänkte jag ens, eller bara blev det som det blev
Hur kunde de ske
Detta svarta svek
Känner mig splittrad
Inte var det där mig likt

Samvetet hann i efterhand ikapp
Varför inte tidigare, då orden inte än hade sagts




Fri vers av fien88
Läst 190 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-03-02 22:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

fien88
fien88